Cykelophæng væg biltema

Cykelophæng, tag – Biltema.dk

Hvordan du skal opbevare din cykel afhænger af, hvilken type bolig du bor i, … Vægkrog til cykel … Opbevaringstaske til sammenklappelig cykel.

Cykelophæng, tag

Cykelanhænger – Biltema.dk

Nogle kan have brug for en cykelholder til at transportere deres cykel til skoven, hvis vejen er lang eller ikke egnet til cykling.

Cykelanhænger

Vægkrog til cykel – Biltema.dk

Cykelophæng, tag. … Cykelophæng, tag. Art. 27-700. Findes på lager i 16 varehuse. Tilføj til indkøbsliste … Opbevaring af tagboks, væg, 2 stk.

Vægkrog til cykel

Cykelholder MTB – Biltema.dk

Start · Cykel – Elcykel · Cykeltilbehør · Cykelvogne; Cykelanhænger. active image … Til montering kræves vægskruer, som passer til væggens beskaffenhed.

Monteres på væggen i for eksempel opbevaringsrum eller garage. Med to kroge på siderne, hvor du f.eks. kan hænge dit tøj. Nem at anvende. Optager ikke plads, når den ikke er i brug, og sparer plads, når den bruges. Let at montere i den rigtige højde, idet du bruger din cykel som skabelon. Holderen fastgøres med en skrue direkte i væggen. Husk at bruge den rigtige skrue og murpløk til netop dit vægmateriale. Passer til de fleste dæktykkelser mellem 1,95 og 2,4″ (50–62 mm). Dæktrykket har stor betydning for, hvor stabilt cyklen vil sidde, og om den passer godt i beslaget. Fremstillet af polyamid.

Cykelstativ, drejeligt – Biltema.dk

Cykelstativ, drejeligt

Alt til cykelopbevaring hos Biltema

Praktisk cykelopbevaring | Alt til cykelopbevaring hos Biltema – Biltema.dk

Her finder du vores sortiment inden for cykelopbevaring. Hos Biltema kan du købe forskellige typer cykelstativer, vægbeslag og opbevaringsstativer til cykler.

Cykelholder – Alt indenfor tilbehør til cyklen – Biltema.dk

Hos Biltema finder du udstyr og tilbehør til cyklen i god kvalitet. Vi har et bredt udvalg og faste lave priser. Se vores cykelholdere og bagagestropper her

Cykelophæng, tag – Biltema.dk

Cykelophæng, tag

Cykelanhænger – Biltema.dk

Cykelanhænger

Keywords: cykelophæng væg biltema