Danske spil forhandler åbningstider

Kontakt kundecenteret eller forhandlerservice

Kontakt Danske Spil – Kontakt kundecenteret eller forhandlerservice

Der er nu endnu flere forhandlere hvor du kan spille på heste. Find din nærmeste forhandler her på siden.

Vil du gerne i kontakt med Danske Spil? Du kan kontakte vores kundecenter hvis du har generelle spørgsmål eller hvis du vil i kontakt med forhandlerservice. Du kan kontakte os via telefon eller email.

Forhandlere – Find din nærmeste – Danske Spil

Forhandlere – Find din nærmeste

Spil hos forhandler. Hjælpeemner. Forhandlere kan ikke udbetale min præmie – benyt præmieudbetalingen på danskespil.dk/vinder.

Der er nu endnu flere forhandlere hvor du kan spille på heste. Find din nærmeste forhandler her på siden.

Spil hos forhandler – Danske Spil

Her kan du læse mere om at være Danske Spil-forhandler. Hvad der kræves, hvad det giver. Og hvordan du bliver det. Forhandlerservice. – Åbent alle dage kl.

For forhandlere | Danske Spil

Spil hos forhandler · Spilresultater & gevinster … Hvor kan jeg bestille et Spil-id (spilkort)? … Kundecenter chat. Live chat. Åbningstider kl. 9-22 …

Danske Spil Kundecenter | Få svar på dine spørgsmål her

Du kan til enhver tid ændre eller trække dit samtykke tilbage ved at klikke på “Cookies” nederst på danskespil.dk. Flere oplysninger om vores brug af cookies …

Få svar på alle dine spørgsmål hos Danske Spil Kundecenter. Se de mest stillede spørgsmål eller kontakt vores kundecenter på telefon, mail eller via kontaktformular.

Spil hos forhandler – Danske Spil

Danske Spil er ejet af dig og mig. Vi tilbyder spil som glæder, underholder og overrasker. Vi tager ansvar for at spil bliver ved med at være underholdning.

Danske Spil | Hele Danmarks spilselskab

Danske Spil – Hele Danmarks spilselskab

Danske Spil Forhandlerservice ; ⛔️Ændring af åbningstider og leveringer i julen.⛔️ ; Juleaften er lige på trapperne, og det betyder et par velfortjente …

Danske Spil er ejet af dig og mig. Vi tilbyder spil som glæder, underholder og overrasker. Vi tager ansvar for at spil bliver ved med at være underholdning.

Ændring af åbningstider… – Danske Spil Forhandlerservice

14. nov. 2015 — Du kan spille online hele døgnet rundt. Hvis du skal aflevere spil i en kiosken, skal det ske i tidsrummet fra kl.5 til kl.24.

Danske Spil – Midnat? – Bookmakere forum – BetXpert

Danske Spil – Midnat? – Bookmakere forum

21. nov. 2019 — I løbet af det nye år vil Danske Spils mere end 3.000 forhandlere bede om at se et såkaldt spilkort, hvis du vil spille f.eks.

Danske Spil indfører krav om ID på væddemål i kiosker og …

Danske Spil indfører krav om ID på væddemål i kiosker og supermarkeder | Danske Spil A/S

Danske Spil indfører krav om identifikation, når man spiller væddemål i kiosker og supermarkeder. I løbet af det nye år vil Danske Spils mere end 3.000 forhandlere bede om at se et såkaldt spilkort, hvis du vil spille f.eks. Oddset i en butik. Kortet kan være både fysisk og elektronisk, og Danske Spil vil bruge de kommende måneder på at få den nødvendige it-understøttelse på plads for at sikre, at det nye krav om ID bliver en god kundeoplevelse for Danske Spils mange loyale kunder. Danske Spil forventer, at det nye spilkort er klar i løbet af 2020. Når det nye spilkort fra Danske Spil er en realitet, vil det betyde, at alle væddemål i kiosker og supermarkeder bliver registreret. Kortet er et yderligere skridt i Danske Spils fortsatte arbejde med ansvarlighed for at sikre, at spil hos Danske Spil ikke sælges til unge under 18 år eller bliver misbrugt af kriminelle til hvidvask af ulovlige penge. I forbindelse med den nye beslutning fra Danske Spil udtaler selskabets administrerende dire

Keywords: danske spil forhandler åbningstider