Normal årsrapport

NORMAL A/S i Skanderborg – CVR API

Forside

Læs omkring NORMAL A/S startet i 2012, Godthåbsvej Skanderborg. CVR-oplysninger på Anders Holch Povlsen. … 01.08.2021 · 31.07.2022, Hent 2022 årsrapport.

Description

Normal A/S Hq – Skanderborg – Se Regnskaber, Roller og mere

Proff.dk giver dig firmainformation om Normal A/S Hq, 34883793. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.

NORMAL A/S (34883793) » Skanderborg | Regnskab & Roller

Virksomheden NORMAL A/S befinder sig i branchen “Detailhandel med kosmetikvarer og produkter til personlig pleje” og har adresse i Skanderborg.

Virksomheden NORMAL A/S blev etableret i 12. december 2012 og befinder sig i branchen”Detailhandel med kosmetikvarer og produkter til personlig pleje” – læs mere om dem her!

NORMAL A/S – Regnskaber, roller og erhvervsnyheder

NORMAL A/S – Skanderborg – ‘Regnskaber, roller og erhvervsnyheder

De holder til på Godthåbsvej 41. Virksomheden beretter igen i år om et regnskab i millionklassen med et årsresultat på 463 mio. kr. og en omsætning på 4,45 mia.

Få den seneste information om NORMAL A/S. Se regnskaber, erhvervsnyheder, kontaktinfo, bestyrelse, direktion, ejere mm. om alle danske virksomheder, her på Lasso.dk.

NORMAL A/S | Virksomhedsprofil og regnskaber – eStatistik

NORMAL A/S | Virksomhedsprofil og regnskaber | eStatistik

Navn NORMAL A/S · CVR 34883793 · Adresse Godthåbsvej 41, 8660 Skanderborg · Kommune Skanderborg Kommune · Branche Detailhandel med kosmetikvarer og produkter til …

Information om virksomheden NORMAL A/S i Skanderborg Kommune, af virksomhedsformen aktieselskab, der arbejder indenfor branchen detailhandel med kosmetikvarer og produkter til personlig pleje. Se selskabets regnskaber, ejere og udvikling. Selskabets formål er at drive virksomhed med primært nonfoodvarer, samt virksomhed der står i forbindelse hermed.

Normal A/S – Regnskab, nøgletal og økonomisk udvikling

Normal A/S. Godthåbsvej 41, 8660 Skanderborg, CVR 34883793. Branche: Detailhandel med kosmetikvarer og produkter til personlig pleje. Virksomhedsform.

Bisbase er det ultimative værktøj til dig, der rådgiver andre virksomheder. Med vores unikke og altid opdaterede benchmarks kan du let se dine kunders styrker og svagheder i forhold til konkurrenter og branchen.

NORMAL A/S – Profiler.dk

NORMAL A/S

EY Godkendt Revisionspartnerselskab. Type af revisorbistand: Revisionspåtegning. Virksomhedens regnskabsklasse: Regnskabsklasse C, stor virksomhed. Regnskab.

NORMAL A/S (CVR: 34883793) er aktiv indenfor Detailhandel med kosmetikvarer og produkter til personlig pleje (477500). Selskabets formål er at drive virksomhed med primært nonfoodvarer, samt virksomhed der står i forbindelse hermed.

Butikskæden Normal får rekordresultat – Berlingske

Butikskæden Normal får rekordresultat

6. jan. 2023 — Det viser Normals nyeste regnskab, som netop er blevet offentliggjort fredag. I regnskabet fremgår det, at resultatet lander på 463 millioner …

På trods af corona, krig og inflation har Normal sikret sig fremgang på både omsætning og resultat.

Normal leverer rekordregnskab | Dagligvarehandlen

19. nov. 2021 — Det går kun én vej for butikskæden Normal, og det er fremad. Således også i det seneste regnskab for 2020-21, hvor den danske omsætning …

Omsætningen i Normal er steget med 28 pct. trods corona-lukkede butikker i Frankrig

Overskuddet stiger: Normal A/S fik millionoverskud | stiften.dk

6. jan. 2023 — Overskuddet er blevet større i det seneste år i Normal A/S, der er en virksomhed i Skanderborg. Det fremgår af den friske årsrapport for …

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Normal A/S, der er en virksomhed i Skanderborg. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 326,5 millioner til 526,4 millioner kroner før s..

Keywords: normal årsrapport