Rs virus nyheder

Færre syge med covid-19, RS-virus og influenza

26. jan. 2023 — Det går generelt nedad med smitten i Danmark med covid-19, RS-virus og influenza, type A. Dødeligheden er også lidt nedadgående, …

Det går generelt nedad med smitten i Danmark med covid-19, RS-virus og influenza, type A. Dødeligheden er også lidt nedadgående, men fortsat på et højt niveau. Det viser ugens tendensrapport fra Statens Serum Institut.

RS-virus stiger fortsat, mens covid-19 har stabiliseret sig

17. nov. 2022 — Antallet af smittede med luftvejssygdommen RS-virus stiger fortsat. Samtidig ser SARS-CoV-2 ud til at stabilisere sig efter fire ugers fald …

Antallet af smittede med luftvejssygdommen RS-virus stiger fortsat. Samtidig ser SARS-CoV-2 ud til at stabilisere sig efter fire ugers fald i smitten. Det viser ugens tendensrapport.

God viden om RS-virus – Region Syddanmark

God viden om RS-virus

I denne udgave af nyhedsbrevet sætter vi fokus på luftvejsinfektionen RS-virus, som mange børn er smittet med i øjeblikket. … Nyheder. Se flere nyheder.

I denne udgave af nyhedsbrevet sætter vi fokus på luftvejsinfektionen RS-virus, som mange børn er smittet med i øjeblikket.

RS-virus – Sundhedsstyrelsen

25. jan. 2023 — Smitte med RS-virus (Respiratorisk Syncytial Virus) medfører luftvejsinfektion og rammer især børn mellem 1 måned til 2 år.

Smitte med RS-virus (Respiratorisk Syncytial Virus) medfører luftvejsinfektion og rammer især børn mellem 1 måned til 2 år. Sygdommen forekommer hvert år i Danmark til vintertid (november til april).

Især de mindste børn rammes af udbredt smitte med RS-virus

Især de mindste børn rammes af udbredt smitte med RS-virus – TV 2

10. nov. 2022 — Instituttet har udarbejdet en risikovurdering af sygdommen, fordi den stigende smitte sker uden for den normale sæson for RS-virus i Danmark.

RS-virus, der kan give luftvejsinfektioner, cirkulerer i samfundet. Smitten ventes at aftage de kommende uger.

Sådan beskytter du dit barn mod RS-virus – Region Midtjylland

Overlæge: Sådan beskytter du dit barn mod RS-virus – Region Midtjylland

Man kan godt forhindre, at ens barn bliver smittet med RS-virus, selvom det er er en meget smitsom luftvejsinfektion.

SSI: Corona, RS-virus og influenza giver ‘betydelig … – DR

SSI: Corona, RS-virus og influenza giver ‘betydelig’ overdødelighed blandt sårbare | Indland | DR

5. jan. 2023 — Vi er lige nu ramt af en “tredobbelt epidemi” med både RS-virus, coronavirus og influenza, siger SSI’s direktør, Henrik Ullum.

Til trods for at antallet af ugentlige dødsfald er steget “markant” den seneste tid, er der umiddelbart ingen grund til restriktioner, siger SSI’s direktør.

Både coronavirus, RS-virus og influenza har ‘tabt pusten’ – DR

Både coronavirus, RS-virus og influenza har ‘tabt pusten’ | Nyheder | DR

19. jan. 2023 — Nyheder · 400 rum på nyt supersygehus i Odense er ramt af skimmelsvamp · 15 våben er forsvundet fra forsvarsmuseum på Bornholm.

 ­

Så mange indlægges med ubehagelig virus | Nordjyske.dk

RS-virus epidemi. 08.11.2022. Nyhed. Der er i øjeblikket et stort antal RS-virusramte børn. En del af børnene er helt små, dårlige og klart …

Den seneste måned er antallet af indlagte med RS-virus i Nordjylland mere end fordoblet – se hvilke aldersgrupper, der er hårdest ramt  

RS-virus epidemi – Sundhed.dk

Keywords: rs virus nyheder