Vælg splitleasing og brug bilen både privat og til erhverv

Overvejer du at lease en bil? Det kan for mange være en fordelagtig løsning i stedet for at købe en bil. Men der findes mange forskellige leasingformer, så det er vigtigt, at du vælger den rette for dig. Du kan eksempelvis kigge nærmere på splitleasing. Men hvad er splitleasing for noget? Det kan du læse meget mere om her.

Hvad er splitleasing?

Splitleasing er en populær leasingform, som mange gør brug af i dag. Det er en finansiel leasingform, der giver dig mulighed for at bruge bilen privat og til erhverv. Det vil sige, at du kan gøre brug af bilen både til privatkørsel og til arbejdskørsel.

Vælger du splitleasing, vil du som privatperson og dit CVR-nummer lave en leasingkontrakt, der indebærer den samme bil. Det betyder, at der skal laves to leasingaftaler, når der er tale om splitleasing.

Brug bilen både til privatkørsel og arbejdskørsel med splitleasing

Hvis du har en virksomhed, men også kører privat, er splitleasing i mange tilfælde et rigtig godt valg. Vælger du splitleasing, kan du nemlig nøjes med blot at have en bil i stedet for at have to biler. Ikke nok med at det er nemt bare at bruge den samme bil til begge dele, er det også besparende for dig.

Som allerede nævnt skal der laves og underskrives to leasingaftaler. Regningen for leasing af bilen bliver herved splittet mellem din virksomhed og dig som privatperson. Når det kommer til udgifterne for erhvervskørslen, betaler din virksomhed. Når bilen bruges privat, er det dig som privatperson, der dækker udgifterne.